SBC
PROFILE
II
II
II
II
 
 
CITRIX
• XenApp
• XenDesktop
• XenServer
• NetScaler
MICROSOFT
VIRTUALIZATION
PRINT SOLUTIONS
ADD ON SOLUTIONS
 
 
 
MANAGEMENT
SAFETY
ADVICE
SOFTWARE DEVELOPMENT
 
CITRIX
 

Vi har gennem de sidste 15 år installeret og opbygget Citrix infrastruktur hos både store og mindre Danske og internationale virksomheder. Det har enten været som total leverandør som underleverandør eller som rådgiver.

Når vi implementere løsninger er vi meget opmærksom på at få kundens speciel behov med i løsningen, samtidig er vi fokuseret på at skabe en installation der kræver så lidt daglig vedligeholdelse som muligt.

Hvis kundens infrastruktur på en overkommelig måde tillade det, kan vi tilbyde en gratis POC installation af Citrix XenApp, installationen giver en mulighed for at afprøve de nye og forbedret muligheder der ligger i XenApp.

Vi har ligeledes stor erfaring med at opgradere eksisterende Citrix installationer til nyeste XenApp, i forbindelse med en opgradering, gennemgår vi altid den eksisterende installation således at eventuel problemer og performance issues bliver fundet og elimineret i forbindelse med opgraderingen. Vi går også i tæt dialog med kundens IT afdeling og gerne med forretningen omkring mulige forbedringer i den daglige brug af Citrix platformen.

Når vi er færdige med en opgradering efterlader vi kunden med en stabil og vel dokumenteret løsning, som fremover vil kræve mindre daglig vedligeholdelse.

Hvis det er en fordel for kunden så tilbyder vi også gerne en outsourced løsning.SBC Solutions
Copyright © 2009 SBC SOLUTIONS - Design by ART-FOCUS